Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Nevím, kolik je vašim děckám, ale tohle v pohodě vydejchají. Zkuste se jich zeptat, jestli by si do školy vzali tričko adidas nebo už u nich ve třídě frčí básnička - Tři proužky pro teploušky;-D

1 0
možnosti
BM

rád bych mladou paní upozornil, že je to jen film:-)

2 0
možnosti
JT

Mnoho homosexualove jsou opravdu bu..ranti (nevim proc mi to slovo neproslo). A to ve smyslu, ze bu..ruji sve okoli. Vnucuji sve odlisnosti lidem, ktere to nezaima, bojuji za prava, ktera maji. Autorka by mela byt rada, ze ma manzela se zdravym rozumem a ze tak pusobi na deti.

3 3
možnosti
Foto

Vám fakt nějaký homouš něco vnucuje? Kde proboha žijete?

4 2
možnosti
Foto

I52v85o 68P51a51t53t96a

20. 8. 2014 9:02

Homosexuálové a jejich neprávem vzrůstající vliv ve společnosti.

Proč vzrůstá vliv homosexuálů ve společnosti neprávem? Protože ti občané, kteří neinvestovali do výchovy dětí nejméně 1 milion 440 tisíc korun, tj. do plnoletosti dítěte, okrádají v důchodovém věku právě rodiče o jejich dividendy z investic do výchovy dětí (tj. čerpají neprávem z odvodů sociálního pojištění dospělých úplně cizích dětí peníze, ze kterých jsou přímo financovány starobní důchody v I. důchodovém pilíři). V případě homosexuálů je to 99,9% jedinců při porovnání jejich počtu s počtem dětí, které vychovávají. Vyčísleno částí daní použitých na výchovu dětí těch druhých (400 000 Kč) a vztaženo k průměrnému čerpání starobního důchodu podle aktuální doby dožití (2 000 000 Kč), jedná se o neoprávněné čerpání v průměrné výši 1 milion 600 tisíc korun na jednoho homosexuálního starobního důchodce. Současné aktuální ztráty na důchodovém účtu způsobené homosexuály lze vyčíslit. Při údajné frekvenci výskytu 4 % homosexuálů v populaci a zohlednění vkladu ne-rodičů homosexuálů z daní přerozdělených na výchovu dětí těch druhých, je výpočet následující: [(4 % z 350 miliard korun) – 20 %] = 11 miliard 200 milionů korun ročně. Je to částka, kterou aktuálně přispívají rodiče dětí v důchodu svým vrstevníkům – homosexuálům každoročně na jejich důchody.  

Dostupné na adrese: http://sociologie.netstranky.cz/8-a-9-cast-dite-a-generacni-solidarita.html

3 4
možnosti
MH

Jakože v současné generaci důchodců jsou 4% od mládí přiznaných homosexuálů, kteří místo s heterosexuálním partnerem žili třeba s partnerem stejného pohlaví a nemají děti? 8-o;-D Když prožili celý svůj život za komančů? Můžete se možná bavit o budoucích homosexuálech důchodcích, ale ani zde se zdaleka nebavíme o 4%, část homosexuálů se stále ze strachu z konzervativní společnosti cpe do heterosvazků a děti rodí. A rozumím tomu také dobře, že si teda přejete s ohledem na důchodový účet, aby i homosexuálové vychovávali děti? Je to nakonec docela racionální ekonomický argument pro. :-)

3 1
možnosti
MH

Mám několik přátel homosexuálů a všichni do jednoho mají naprosto dobrý "comming out" tedy přijetí mezi rodinou a přáteli či v práci. Všichni se i shodují, že slovo buzna apod. před svým přiznáním slyšeli mnohokráte a neměli z něj dobrý pocit, ale dnes už to nepovažují za projev homofobie, ale za běžnou mluvu naprosto normální mezi chlapy. A nemuselo se nakonec jednat jenom o používaní bežných vulgárních oslovení, i někteří jejich přátelé, rodinní příslušníci, kteří se vyjadřovali více nelibě vůči homosexuálům, než jsou jen obecné hlášky, nakonec tváří tvář jejich rodinnému příslušníku, dobrému kamarádovi či kamarádce, prošli docela silnou katarzí. Váš chlap je prostě jenom chlap. Pravděpodobně bude k homosexuálům lhostejný, možná se mu jednou nějaký jeho kamarád přizná a bude na to mít na to trošku jiný náhled, ale nehodnotila bych ho vůbec kriticky (do té míry pokud nechcete aby se před dětmi vyjadřoval vůlgárně obecně). Důležité je, jak se zachová tváří tvář konkrétnímu člověku. A všichni ti moji gay kamarádi se shodnou také na jiné věci. Za homofobii si do jisté míry můžou homosexuálové sami. Ani ne tak, jak si myslí větší část diskutérů nějakým pochode jednou v roce, ale tím, že se homosexuálové málo přiznávají svému okolí a svou orientaci tají před svými blízkými. Protože jedině tak přichází svět o homofoby, přímou konfrontací s člověkem, který je jim blízký, mají ho rádi jako člověka, jeho humor, názory a vlastnosti a do kterého by to často nikdy neřekli.

5 0
možnosti
Foto

Mám do homofoba fakt daleko...nicméně úplně klidně bych se takhle vyjádřil také...a co?:)

3 0
možnosti
JT

Take jsem mival do homofoba daleko, nicmene nasi homospoluobcane pilne pracovali na tom, aby se to zmenilo.

2 2
možnosti
Foto

Kdybych měl autorce přiřadit nějaký piktogram, byl by to jasný kosočtverec. :-)

2 2
možnosti
MS

< SARKASM>No vas bych chtel mit doma </SARKASM> :-/

4 0
možnosti
AS
HK

Existuje psychoanalyticko-historický pohled na (mužskou) homosexualitu. Dle něj někteří muži spáchali ve stavu blízkém transu, rauši, orgií apod (nebo věděli, vědí, že mohou spáchat) otcovraždu. Vystoupili násilně proti falusu, který je samé zrodil.

Psychické reakce na tento stav jsou v podstatě dvě. První je straight - určitá pokora, vědomí si vlastního selhání (možnosti selhání), vede k určitému krocení svých vášní, ale zůstává schopnost řešení existence, vztahu k ženám etc.

Druhá reakce je neurotická, v zásadě popření skutku, veselost, nevázanost.

Oba druhy reakcí mají určitý dopad do fungování svědomí, do etiky, morálky.

Je to pochopitelně teorie hypotetická, ale některé její aspekty nasvěcují problematiku zajímavý způsobem a pochopitelně pro společnost není lhostejné, jaké trendy převládají.

0 0
možnosti
LN

To je taky psaný v rauši?

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS