Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Myslím, že nechápete, o co tu jde. Co se týče tolerance k homosexualitě, tak zde proběhl neuvěřitelný progres. Ještě nedávno bylo u nás i v okolních státech homosexuální chování trestným činem. Prakticky nebylo možné se k homosexualitě přiznat. A dnes? S výjimkou adopce dětí a svatby mohou prakticky vše, jejich úchylka se nesmí nazývat úchylkou, deviací ani nemocí. Mají dokonce svoje průvody "hrdosti". Domnívám se, že co se týče vlastní tolerance k jejich jiné sexuální orientaci, tak zde prakticky žádný problém není (pár pitomců, co z nedostatku sebevědomí  vyhraňují vůči čemukoli se najde všude).

Problémemi homosexuálů (nechci tvrdit, že všech), podle mého názoru je, že jim nestačí, aby je ostatní pouze tolerovali. Podobně jako velká část žen nesnese nezájem a chce být středem pozornosti, chtějí být také obdivováni a milováni. Předpokládám, že za toto může jejich ženská část mozku. Normální ženská si vezme minisukni a obtažené triko (nebo jen svůdně přimhouří oči) a každý chlap se za ní mlsně otočí, či se jí bude dvořit. Její dušička je pak spokojená. Jenže homosexuál, přestože má zřejmě podobné potřeby, tak i kdyby se rozkrájel, tak se po něm ostatní chlapi prostě mlsně neotočí. Takže si tu lásku, či aspoň pozornost snaží vynutit. Pro chlapa je to podobné, jako by mu nadbíhala oškilivá stařena. Jaký bude výsledek? Bude jí pohrdat, bude mu protivná. A to je stávající stav. Homosexuálové, nebo chceteli "buzny" se dožadují obdivu a pozornosti. Obdiv a lásku sice od chlapů pochopitelně nezískají (to prostě od přírody nejde, to nám nevyčítejte), tak si vynucují aspoň tu pozornost protože je to pro ně lepší, než nic. (Podobně se chování lze někdy pozorovat např. i u ošklivých žen - oblékají a chovají se výstředně, aby aspoň upoutaly.)

Výše napsané samozřejmě neplatí pro lezby, to je jiný příběh.

9 5
možnosti
MH

Znám několik gayů a ani jeden nesplňuje váš vysněný popis, jak by měl homosexuál vypadat. Doufám také, že to nejsou vlké sny. ;-)

2 0
možnosti
PV

Článek celkem o ničem. Plácání pojmů bez zjevné hlavní myšlenky a lehkým konspiračním podkladem. Nemá smysl číst.

4 0
možnosti
Foto

J71a81n73a 44M19a14j45o94v45á

19. 8. 2014 20:23

No tak Vašeho muže nebaví homosexuálové. Nebo je spíš neřeší. No a?

11 0
možnosti
ZJ

Vy jste důkazem, že kdo čeká kouzelného jednorožce, slyší i podkovy na nohou mravence.

Prostě si hrajete na sebemrskače a vidíte homofobii i tam kde není.

Jedna věc je vyjádření se k filmu a druhá ke konkrétnímu člověku a ono prosté slovo nemusí znamenat nenávist až za hrob a snahu někoho omezovat. Možná je to jen projevem zhnusení nad tou šílenou adorací a propagací homosexualismu, kterou jak koukám, představujete i vy.

Ono i dobrého se dá přejíst a pak se vám z toho jednou obrátí kufr a nechcete  tom ani slyšet.

11 0
možnosti
Foto

Došel jsem k závěru, soudě z toho, co jste napsala, že je vám cizí homosexuál bližší, než vlastní manžel a otec vašich dětí. Takhle prát prádlo na veřejnosti... ;-)

25 3
možnosti
MH

Ale jděte, jenom proto, že myslí na to, kdyby jedno z jejich dětí bylo homosexuálem a jak by pak se cítilo? Autorka lehce zveličuje význam takových slov v životě chlapů, ale vy už naprosto přeháníte a dedukujete hloupé urážky. ;-)

3 1
možnosti
KV

K94a13r15e73l 74V45o39v22e42s

19. 8. 2014 19:48

Cesi jsou velmi tolerantni, ale postoj homosexualu ve stylu " Ja jsem homosexual, kdo je vic !" je vic nez trapny !,

6 2
možnosti
PV

Jasně, pojďme demonstrovat za to, že jsme úplně normální a nevybočujeme z průměru společnosti... počkat co tím vlastně chceme získat?

2 0
možnosti
KD

K95a44r15e40l 64D50r11d39a

19. 8. 2014 19:30

Jak to, že k pochopení nestačil Volný pád? Heterosexuální otec začíná život s partnerem. Nejsou nadávky na místě? Problém homosexuality: homosexuální život vedou i heterosexuálové. O tom je naše genetika. Resp. my a oni nelze jednoznačně definovat. Diskuse vedená v tomto duchu je mylná.

  Pokud jde o vymetání "homofobie", tak si nejprve ověřte, zda k vám vůbec stihla vstoupit. Je to nedávno zavedený umělý termín vymyšlený proto, aby LGBT komunita měla proti čemu bojovat. Dnes se užívá pejorativně pro dehonestaci zastánců jiných názorů než hlásá LGBT propaganda.

  A pokud jde o muže a jejich chování, všichni muži jsou tak trochu "bukvice" a pokud mají žít s něčím takovým jako je "ženská", musí se dostatečně hecovat k výkonu, třeba vulgaritou. Nyní koukám na výzkum homofobie, údajně lze prokázat, že velkými odpůrci homosexuálů jsou často zapření homosexuálové, kteří prožívají svůj vnitřní konflikt a proto vedou líté boje proti LGBT. (Nicméně to je v rozporu s výše uvedeným. Podle mě platí, neumíme "homosexuála" v populaci zcela přesně vymezit.) 

  Tak trochu nám tu LGBT aktivisté rozpoutávají občanskou válku, kdy asi máme bojovat sami se sebou. ;-D

1 0
možnosti
JN

J54o68s95e36f 96N80o84v46a48k

19. 8. 2014 19:03

co na to v rodinach - napriklad, kdyz se mne dcery ptaly, sehnal jsem jim homoporno a nechal udelat vlastni nazor. nezapominej, autorko, ze v rodine vzdy nemusi platit, ze co si politici vymysli, to rodice detem doma rikaji. ze je homo normalni si vymysleli a odhlasovali cssd a kscm za paroubka, at to detem tedy vysvetluji oni, ne rodice. mne za komancu take moji rodice nedelali domaci doskolovani marxleninismu. co treba takto, autorko, to vas nikdy nenapadlo.:-)

2 3
možnosti
MS

Není to tak dávno, co slovo "lesba" znělo hodně pejorativně a místo něj se používalo spíše "lesbička". Dnes už se "lesba" běžně používá i TV zpravodajství. Co víte, možná si za pár let slovo "buzna" najde také své uplatnění, třeba na TV Nova. :-)

8 0
možnosti
KL

jeste ze doma nemate DVD s romskou tematikou, treba by deti dotazu na kofoly nerozumely ale vy byste z toho mohla mit sok.

4 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Napsala jsem dvě knihy: autobiografickou "CESTA K MÝM MATKÁM" (o mém životě v adoptivní rodině a nalezení biologické matky, Nakl. JOTA 2012). V květnu 2014 mi vyšel druhý román "O ŽENÁCH A O LÁSCE", který je na základě zkušeností mnoha žen se surogátním mateřství u nás. Byl oceněn Akademií literárního salonu Blinkr a získal druhé místo.

Jsem koordinátorkou a spoluautorkou projektu Pohádky pro kulíšky. Za terapeutické pohádky pro rodiče předčasně narozených dětí ke čtení na JIP a práci na celém projektu pro o.s. Nedoklubko jsem byla v roce 2012 oceněna Purpurovým srdcem. Aktuálně vyšla kniha na neonatologické JIP "Vítej, kulíšku", v níž je Sedm duhových pohádek nejen pro kulíšky, které jsem napsala (vyšla k Mezinárodnímu dni předčasně narozených dětí 17.11.).